10 tipp, hogyan láss neki a falfestésnek

 1. Nézz utána, hogy mi a legjobb megoldás, ami segít!
  Ha már megtaláltad azt az enteriőrt, amit szeretnél megvalósítani, akkor keresd bizalommal a Hufbau Piedl szakértő munkatársait! Nem csak a gyönyörű színek kiválasztásában, de hasznos tippeket, ötleteket is adnak.
 2. Írd össze előre, mire lesz szükséged!
  A tudatos vásárlás alapja, hogy listát készítünk, mire van szükség. Ne gondolj nagy dolgokra: ha nem más legyen meg fejben, hogy mit szeretnél színben, a festéshez szükséges ecset, illetve henger. A bútorok megóvásához takarófólia, ragasztószalag, a takarításhoz törlőkendő.
 3. Vidd haza a mintát a festékboltból, próbáld ki otthon!
  Elsőre vegyél akár kisebb mennyiséget, akár néhány deciliteres kiszerelést a falfestékből, és próbáld ki, milyen benyomást kelt különböző fényviszonyok esetén. A Hufbau Piedl telephelyein közel 500.000 féle színárnyalatból választhatsz.
 4. Ne vegyél túl olcsó festéket, inkább ár-érték alapján dönts!
  Ami nagyon olcsó, vagy nagyon drága, azt felejtsd el inkább! Több gyártó festék termékeit is megtalálod, keresd aktuális akcióinkat és ne feledd a legjobb választást ár-érték arányban tudod elérni!
 5. Olvasd el a használati utasítást!
  Ha azt szeretnéd, hogy a falad oldalról vagy közelről tekintve is egyenletes, és szép legyen még évek múlva is, olvasd el a falfesték használati utasítását, mielőtt nekilátsz a falfestéshez. Az alapozás fontos, hogy később sokkal teltebb színeket, egyenletes felületet kapj. Kérdezz rá nyugodtan a szakértő értékesítőnktől, hogy milyen falra, milyen alapozót ajánl!
 6. Csak akkor állj neki átrendezni a lakást, ha muszáj!
  A legtöbb általunk forgalmazott festék már csepegésmentes, így nem biztos, hogy a teljes helyiséget ki kell pakolni. A biztonság kedvéért azért takard le a bútorokat takarófóliával!
 7. Legyen nálad mindig elég festékanyag!
  A legnagyobb fejfájást az jelenti, ha abbamarad a festés, mert elfogyott a festék. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy egy kis rátartással vásárolsz. Érdemes még a vásárlás előtt kiszámolni, mennyi festékre lesz szükség! A mennyezetet se felejtsd el! Illetve sosem árt ha marad egy kis „javítófesték”.
 8. Válassz minőségi festéket!
  A Hufbau Piedl kínálatában számtalan minőségi festék közül választhatsz. Hiszünk benne, hogy csak minőségi alapanyagokkal lehet szép munkát végezni. Ezért is köteleződtűnk el a minőségi festékek mellett. A végeredmény tekintetében a drágább, végül olcsóbb! Nem beszélve arról, hogy könnyebb vele dolgozni, szebb a felülete és így garancia a csodás végeredményre.
 9. Ne szennyezd a környezetedet!
  Soha ne öntsd a lefolyóba a festéket, mert ezzel óriási károkat okozhatsz az élővilágban! Keresd meg a legközelebbi hulladékudvart, ahol le tudod adni.
 10. Bízz magadban, hiszen a festés nem nagy ügy!
  Hidd el, hogy csak elsőre bonyolult ez az egész! Nincs annál boldogabb érzés, amikor rájössz, hogy akár egy délután alatt meg tudod változtatni a lakásod, szobád hangulatát egy-egy új színnel. Viszont ne feledd, hogy a festés előtti munkálatok, a glettelés, csiszolás biztosítják a gyönyörű végeredményt! Nem véletlenül ez egy szakma. Érdemes szakemberre bízni a munkát, mert a minőségi festékek, alapanyagok és szakember együtt garantálják a tökéletes eredményt.

Festés, színezés, lazúrozás témákban fordulj bizalommal szakértő munkatársainkhoz!

További cikkek a témában

Hírlevél

Ön is szeret az elsők között értesülni az aktuális akciókról, trendekről, a legfrissebb hírekről és szakértői tanácsokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre! Biztosítjuk, hogy értékes információkat küldünk és soha nem terheljük feleslegesen! A Feliratkozom a hírlevélre gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat.

Kapcsolat

Kérdése van termékeinkről, szolgáltatásainkról? Írjon nekünk és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot! Felkészült szakértőnk az üzenet beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül keresni fogja!

Telephely - Balatonalmádi

Balatonalmádi, Álmos u. 2.
Építőanyag: + 36 88 430 143
Csempe, segédanyag: +36 20 452 3789
Festék, barkács: +36 20 237 8211
Egyedi ajánlat: +36 20 374 6419
Email: tuzeppiedl@tuzeppiedl.hu
NYITVATARTÁS:
Hétfő – Péntek: 7:30 – 16:00
Szombat: 7:30 – 12:00
TÉLI NYITVATARTÁS (november 1. – március 31.):
Hétfő – Péntek: 7:30 – 16:00
Szombat: Zárva

 

Telephely - Balatonfüred

Balatonfüred, Fürdő út. 25/B.
Tel.: + 36 20 298 4425
Tel.: +36 20 298 4725
Egyedi ajánlat: +36 20 230 9371
Email: balatonfured@tuzeppiedl.hu
NYITVATARTÁS:
Hétfő – Péntek: 7:30 – 16:00
Szombat: 7:30 – 12:00
TÉLI NYITVATARTÁS (november 1. – március 31.):
Hétfő – Péntek: 7:30 – 16:00
Szombat: Zárva