Rólunk

Építkezik? Felújít? Barkácsol? – Velünk könnyebb, mint gondolná!

Cégünk, a Piedl-Ker Kft. több, mint 10 éves fennállása óta – munkatársaink minden szaktudásukkal és tapasztalatukkal azon tevékenykednek, hogy versenyképes árakon Ön korszerű, környezetkímélő és gazdaságos építőanyagokból valósítsa meg álmát: a békés családi otthont, a kényelmes nyaralót, a kikapcsolódást nyújtó kertet!
Értékesítőink szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a megfelelő anyag kerüljön a megfelelő helyre. Elsődleges célunk - a megalakulás pillanatától mind a mai napig – hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem egy partnert lássanak bennünk, akivel egy otthon megteremtése a közös cél.

Aktuális trendek - hozzáértő kollégák

A Huf-Bau csoport tagjaként fontosnak tartjuk, hogy az építkezés rögös útján végigkísérjük Önt, segítő kezet nyújtva mindig, amikor szüksége van rá. Hagyományos építőanyag kereskedéssekkel szemben értékesítőink szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak. Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a megfelelő anyag kerüljön a megfelelő helyre. Elsődleges célunk - a megalakulás pillanatától mind a mai napig – hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem egy partnert lássanak a Piedl Tüzép csapatában, akikkel egy otthon megteremtése a közös cél.Komplex szolgáltatási rendszerünk részeként:

  • Felkészült kollégáink szakmai tanácsadással, tervrajzok alapján történő anyagszükséglet számítással, árajánlat készítéssel állnak rendelkezésére
  • Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk!