Ajándék sör

A SÖRT GARANTÁLJUK!
Hivatalos Játék- és Részvételi Szabályzat

Promóciós játék a Piedl-Ker Kft-nél

1. A Játék szervezője A „Sört garantáljuk!” elnevezésű fogyasztói promóció (továbbiakban: „Játék”) szervezője a Piedl-Ker Kft. (székhelye: 8220 Balatonalmádi, Álmos u. 2.) (továbbiakban: „Szervező”).

2. A Játék időtartama A Játék 2018. június 18. üzletnyitástól 2018. július 2.-án üzletzárásig tart.

3. A promóció rövid leírása a „Sört garantáljuk! Szurkolj kedvenc csapatodnak a foci VB ideje alatt, a sört mi álljuk! Vásárolj Keraflex Extra S1 ragasztót, és egy doboz prémium sört adunk mellé ajándékba vagy vásárolj Keraflex S1 Maxi ragasztót, és egy doboz ízesített 0% alkoholtartalmú sört adunk mellé ajándékba! Az ajándékot kérd a kereskedésben!”

4. Promóciós Mapei termék: 25 kg-os kiszerelésű Keraflex Extra S1, szürke és 25 kg kiszerelésű Keraflex Maxi S1.

A Játékban részt vevő ajándék a Keraflex Extra S1 ragasztó esetén: Dreher Pale Ale, fél literes, dobozos.
A Játékban részt vevő ajándék a Keraflex Maxi S1 ragasztó esetén: Soproni 0% alkoholtartalmú ízesített, fél literes, dobozos.

A termékek változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajándékok kizárólag a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Csak 18 éven felülieknek! A képek illusztrációk. 5.

Résztvevők köre A Játékban részt vehet bármely jogi személy, és bármely 18. életévét betöltött természetes személy. A Játékban valamennyi, a kereskedésekben elfogadott, fizetőeszközzel történő fizetés esetén részt vehet a vásárló. A játékból ki vannak zárva a MAPEI Kft. dolgozói, és a Piedl-Ker Kft. dolgozói.

6. A Játék mechanizmusa  A Játék időtartama alatt, azaz 2018. június 18. és 2018. július 2. között a Piedl-Ker Kft. 8220 Balatonalmádi, Álmos utca 2. szám alatti üzletében történő promóciós MAPEI termék vásárlása esetén minden vásárló 1 db dobozos sört kap ajándékba. (1 zsák Keraflex Extra S1-hez 1 db dobozos sör jár, 1 zsák Keraflex Maxi S1 ragasztóhoz 1 db dobozos sör jár)  Az ajándék feltétele, hogy a Szervező által meghatározott kiszerelésben és mennyiségben történjen meg a vásárlás.  Vásárló az ajándékot helyben veheti át a kereskedőtől, akihez előzetesen bekerültek a promóciós termékek és a hozzájuk tartozó ajándékok.  Készpénzes vásárlás esetén a kerekítés szabályai érvényesülnek, bankkártyás fizetésnél azonban a pontos fizetett összeg alapján történik a számlakibocsátás.

7. A promóció szabályai:

1. A vásárló a megszokott módon vásárolja meg a promóciós termékeket a Piedl-Ker Kft.-től.

 

 

2. Amennyiben a promóció vásárlási feltétele megvalósult, fizetéskor vagy a számla kiegyenlítésekor megkapja a promóciós ajándékot a Piedl-Ker Kft-től.

3. Amennyiben üzletében a vásárlás feltétele megvalósul, a kereskedő az ajándékot átadja vevőjének.

4. Az akciós ajánlat esetében a készlethiányból, illetve készletlefogyásból eredő károkért a Szervező semmilyen kártérítési felelősséggel nem tartozik.

5. Az ajándékok készpénzre nem válthatóak.

6. A Szervező felelőssége kizárólag az akciós termékek jelen szabályzatban meghatározott Mapei termék vásárlási értékére terjed ki.

7. Nyomdai vagy minőségi hiba esetén a Szervező felelőssége nem haladhatja meg az érintett termékek értékét.

A részletek a kereskedésben.

Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a szabályok megszegésének gyanúja merül fel

 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Játék feltételeit a vásárlók a kereskedésekben történő tájékoztatása mellett megváltoztassa.

Az akciós termékválaszték, illetve termékár változtatásának jogát a Szervező fenntartja.

A Játékban résztvevők részvételükkel, minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos Játék- és Részvételi Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

A Játék- és Részvételi Szabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja.

8. Adatkezelés – A „Sört garantáljuk!” játék keretein belül semmilyen regisztráció, feliratkozás nem történik.

A Piedl-Ker Kft. adatkezelési tájékoztatója szabályzata itt megtalálható:
http://tuzeppiedl.hu/gdpr-szabalyzat

9. Záró rendelkezések

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a Piedl-Ker Kft. hivatalos weboldalán és/vagy vagy facebook oldalán. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.

A részletekről érdeklődjön a 8220 Balatonalmádi, Álmos utca 2. szám alatt.

Balatonalmádi, 2018.06.15. Piedl-Ker Kft.